top of page

Wie ben ik

Mijn naam is Astrid van der Zeijden ik ben geboren in Heerlen en woon in Everdingen. Ik ben getrouwd met Teus en trotse moeder van drie zoons.

Vanaf 1998 houd ik mij bezig met masseren. Ik ben begonnen in Utrecht bij het Therapeutisch Centrum daarna ben ik naar Vianen gegaan.

Het aanraken van mensen is er met de paplepel ingegoten. Mijn interesse in alternatieve geneeswijzen heeft zich in de loop der jaren verbreid op meerdere vlakken.

Opleidingen op dit vlak:

  • Akademie Holos: 4 jarige HBO Opleiding Holistisch Massagetherapeut
  • Touch Pro Stoelmassage
  • Dorn Instituut Idelette Eijgelaar, Dorn Therapeut
  • Reikimaster

Praktische informatie:

De tijdsduur van een behandeling duurt ongeveer een uur. Dit is inclusief voor en nagesprek, aan en uitkleden.

De behandeling werkt een paar dagen door hierna kunt u zich misschien moe voelen en/of de klachten tijdelijk verergeren. Ook kunt u lichamelijke reacties krijgen ( verandering : urine; ontlasting; slijmproductie; boeren; winden; gapen).Het kan tevens voorkomen dat u emotioneler wordt of het gevoel hebben de hele wereld aan te kunnen. In dat geval adviseer ik u deze energie te verdelen over een aantal dagen.

Medicatie 

Voorgeschreven medicatie mag u nooit zonder overleg met uw huisarts en/of specialist veranderen of geheel achterwege laten. Medicatie is soms gewoon nodig! U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor uw gezondheid.

Ongeneeslijk ziek

Ik ben niet in staat ongeneeslijke ziekten weg te nemen. Ik wil wel alles in het werk stellen om het lijden te verlichten.

Huisarts/ specialist

Ik stel het op prijs wanneer u uw huisarts/specialist op de hoogte stelt van de behandeling, omdat samenwerking waardevol kan zijn voor uw herstel. Wanneer u dit om enige redenen niet wenselijk acht, staat dit de behandeling niet in de weg. Als u tevens bij een specialist onder behandeling bent, blijf dan tijdens de behandeling onder zijn/haar controle. 

Vergoeding

Als gediplomeerd massagetherapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten (LVNT). Mijn behandelingen vallen onder Alternatieve Geneeswijzen. Geheel of gedeeltelijke vergoeding van de therapeutische massagebehandelingen is daardoor mogelijk bij de meeste aanvullende verzekeringen. Reiki behandelingen en stoelmassage bij een bedrijf vallen hier niet onder. Voor verdere afhandeling van deze vergoeding dient u zelf zorg te dragen, Kijk hiervoor op de vergoedingslijst van de LVNT. ( www.lvnt.nl)

Verwijzing

Er is geen verwijzing voor een behandeling nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen bij een aanvullende verzekering.

Tarieven

Consult : € 57,50 per uur

Stoelmassage : € 22 per 20 minuten

Afzegging

Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden. Bij het zonder bericht wegblijven of niet bijtijds afbellen worden de kosten voor een consult in rekening gebracht.

Klachten

Door het lidmaatschap bij de LVNT ben ik gebonden aan de gedragscode voor natuurgeneeskundig therapeuten. Indien u klachten heeft t.a.v. de behandeling, vraag ik u deze allereerst met mij te bespreken. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot de SCAG

Lidmaatschap:

LVNT ( www.lvnt.nl

Netwerk massage bij kanker

RBCZ : 174131

SCAG : 15227

AGB Code : 90029242

Klik om deze titel te bewerken

bottom of page